STRATEGIE

De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van de

leidende positie in online winkelen in Nederland.

De komende jaren zullen steeds meer consumenten online gaan winkelen. Voorzichtige schattingen gaan ervan uit dat de consument rond 2020 de helft van al zijn aankopen online zal doen. Deden consumenten in de beginjaren van het online winkelen hun aankopen via hun desktop of laptop, inmiddels komt meer dan 40% van de omzet via het mobiele kanaal. Ook het online aanbod van goederen zal de komende jaren toenemen. Als specialist op het gebied van online winkelen loopt RFS met wehkamp.nl hierin voorop.

 

De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van de leidende positie in online winkelen in Nederland. Dit wil RFS bereiken via een drietal pijlers:

  • organische groei van bestaande formules
  • acquisities
  • door strategische allianties aan te gaan met gerenommeerde retailers die actief zijn in Nederland of dat in de toekomst willen zijn.

Dankzij een sterke, alom bekende merknaam en een breed assortiment van eigen artikelen en de artikelen van toonaangevende merken, is wehkamp.nl een A-locatie op desktop, laptop, tablet en smartphone. Het grootste online warenhuis van Nederland biedt betrouwbare, modebewuste oplossingen in alle lifestylecategorie√ęn. Bovendien profiteert wehkamp.nl van een jarenlange ervaring in klantgerichte communicatie en dienstverlening.